Înjurat că a sesizat la 112 un transport de lemne neasigurat cu chingi

> Au fost amendaţi atât şoferul autoutilitarei, cât şi reprezentanţii firmei

Un conflict verbal a izbucnit între reprezentanţii unei firmei de material lemnos şi un activist de mediu, care a raportat la 112 un transport de material lemnos…

În data de 23 februarie, un bărbat din Solca a apelat 112 declarând că, pe raza comunei Brodina, se deplasează o autoutilitară încărcată cu material lemnos, supraîncărcată şi fără centuri de siguranţă.

Poliţiştii au interceptat vehiculul pe DJ 209G, în satul Falcău, controlul arătând că transportul era efectuat fără ca încărcătura să fie asigurată cu chingi.

Totodată, în tipul verificărilor a izbucnit un conflict între apelantul la 112 şi reprezentaţii firmei transportatoare, un bărbat şi o femeie (de 52 şi 49 de ani).

Şoferul a fost amendat cu 870 lei, iar cele două persoane cu câte 1.000 lei, pentru injurii.

Activistul a depus plângere pentru injurii. Cercetările continuă. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI