Şase angajaţi din învăţământul sucevean, confirmaţi cu SARS-CoV-2

> Trei sunt de la o grădiniţă din Vatra Dornei > Patru grupe de la grădiniţa respectivă îşi suspendă activitatea de la sediu

Inspectoratul Şcolar al Judeţului Suceava a anunţat, ieri, că şase angajaţi din învăţământ au fost confirmaţi cu infecţie cu SARS-CoV-2.

Potrivit sursei citate, este vorba despre o educatoare de la Grădiniţa cu Program Prelungit „Scufiţa Roşie” Vatra Dornei – structură a GPP „Albă ca Zăpada” Vatra Dornei, doi învăţători, unul de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Suceava şi unul de la Şcoala Gimnazială Bădeuţi – structură a Şcolii Gimnaziale Milişăuţi, un profesor de la învăţământul gimnazial de la Şcoala Gimnazială Milişăuţi.

Totodată, au fost confirmaţi cu infecţie un angajat din rândul personalului didactic auxiliar de la GPP „Scufiţa Roşie” Vatra Dornei şi un angajat din rândul personalului nedidactic de la aceeaşi grădiniţă.

ISJ Suceava a precizat că patru grupe de grădiniţă şi trei clase îşi vor suspenda activitatea „cu prezenţa fizică”.

Astfel, este vorba de două clase de învăţământ primar de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Suceava, Şcoala Gimnazială Bădeuţi – structură a Şcolii Gimnaziale Milişăuţi, patru grupe de grădiniţă de la GPP „Scufiţa Roşie” Vatra Dornei şi de o clasă de învăţământ gimnazial de la Şcoala Gimnazială Bădeuţi. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: