Gheorghe Flutur a cerut intervenţia ATOP în cazul furturilor de la Şcheia

> La o azvârlitură de băţ de Suceava avem o infracţionalitate ce ne face de ruşine pe toţi, a spus şeful administraţiei judeţene

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, ieri, că Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP) Suceava ar trebui să se implice în cazul spragerilor de locuinţe din comuna Şcheia.

El a arătat că această situaţie determină o lipsă de încredere a oamenilor, pentru că la Şcheia li se sparg casele şi li se fură bunurile.

„Eu aici cer ATOP să facem o analiză fermă, pentru că dacă Poliţia de proximitate dacă nu are suficiente echipaje, dacă nu au dotări, dacă sunt arondaţi şi nu sunt organizaţi cum trebuie… cred că sunt lucruri pe care noi să le ştim şi să cerem ceva schimbări în ceea ce priveşte modul de lucru, pentru întărirea siguranţei cetăţenilor” a spus Flutur.

El consideră că nu se poate ca această situaţie să continue.

„La o azvârlitură de băţ de Suceava să avem o infracţionalitate care ne face de ruşine pe toţi… Nu e în regulă!” a spus Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: