Fălticeni

O femeie s-a trezit cu o gaură în tavanul băii

> Vecinul spune că a vrut să desfunde aerisirea…

O femeie din Fălticeni a reclamat, sâmbătă după-amiază, prin 112, că în tavanul băii apartamentului a apărut o gaură, după ce vecinul a încercat să-şi rezolve problemele cu aerisirea.

Astfel, când a ajuns sâmbătă după-amiază acasă, femeia a constatat că are o gaură în tavanul din baie. Ea a vorbit cu vecinul de la etajul superior şi a constatat că acesta, împreună cu un alt bărbat, a încercat să desfunde aerisirea cu o bucată de fier beton. Ei au greşit gaura şi… rezultatul s-a văzut.

Vecinul spune că a încercat să desfunde aerisirea, dar, din cauză că femeia ar fi modificat aerisirea „fără drept”, au lovit cu bucata de fier beton în tavanul ei.

În acest caz se fac cercetări pentru „distrugere din culpă”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: