Un poem de Constantin Severin, inclus într-o antologie internaţională

Poemul „Podul lui Dumnezeu”, din volumul (nepublicat) al lui Constantin Severin „Carnavalul Morţii” a fost inclus în antologia internaţională „Childhood” („Copilăria”), realizată recent de scriitorul britanic Robin Barratt, fondatorul revistei „The Poet” din Marea Britanie.

În cele două volume ale antologiei (vol. 1 cu poeţi din SUA, iar vol. 2 cu poeţi din restul lumii) au fost publicate peste 300 de poeme scrise de 152 de poeţi din 33 de ţări.

Reamintim că artistul sucevean Constantin Severin a fost declarat „Poetul Internaţional al Săptămânii 1-8 noiembrie 2020” de revista britanică de poezie „The Poet”.

Revista „The Poet” a fost fondată de scriitorul Robin Barratt din Marea Britanie, unul dintre autorii faimoasei edituri „Penguin – Random House”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: