Poliţistul nu este slugă !

După personalul medical şi de asistenţă socială, a venit rândul poliţiştilor să protesteze împotriva Guvernului:

Câteva zeci de membri ai sindicatelor poliţiştilor, ai poliţiştilor de frontieră din Suceava, cărora li s-au alăturat şi reprezentanţi din cadrul Ligii pentru Apărarea Drepturilor Pensionarilor Militari au protestat ieri, în faţa Palatului Administrativ al judeţului Suceava, faţă de îngheţarea salariilor stabilită de noul Guvern USR-PLUS – PNL – UDMR.

Protestatarii au venit cu pancarte cu mesaje prin care au cerut respectarea legii şi au acuzat Guvernul de laşitate şi ipocrizie.

„Poliţistul nu este slugă! Guvernanţilor, jos labele de pe poliţistul român!” era înscris pe una dintre pancarte.

Poliţiştii au pregătit pentru acţiune şi boxe portabile, prin care şi-au strigat nemulţumirile, dar şi vuvuzele.

Pensionarii militari au cerut, la rândul lor, să li se respecte munca pe care au desfăşurat-o în timpul activităţii, după ce li s-au îngheţat pensiile de serviciu.

Prefectul judeţului Suceava, Alexandru Moldovan, a coborât la un moment dat între protestatari, pentru a afla care este motivul acţiunilor acestora, purtând un dialog scurt cu liderii sindicaliştilor. La finalul acţiunii a primit din partea lor un memoriu pe care urma să îl înainteze Guvernului României. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: