Arnold Schwarzenegger, mesaj dur pentru Trump

Actorul Arnold Schwarzenegger i-a transmis un mesaj dur lui Donald Trump, după protestele violente de la Capitoliu de săptămâna trecută. Interpretul „Terminatorului” a avut un mesaj sugestiv pentru fostul şef de stat al Americii.

Într-u interviu pentru publicaţia germană Bild am Sonntang, citat de Bloomberg, Arnold a dezvăluit ce sentimente puternice l-au încercat în timp ce privea cum America este distrusă de crizele cauzate de incompetenţa lui Donald Trump.

„Mă face trist. Aceasta nu este America noastră, aceasta nu este America mea. Este ca un final mare la patru ani de nebunie! Oamenii spun clar: «Hasta la vista, Donald!». Gata, acolo este uşa”, a declarat Schwarzenegger pentru sursa citată. „Preşedintele Trump este un conducător ratat. El va rămâne în istorie ca cel mai rău preşedinte dintre toţi. Ceea ce este bine e că, în curând, va valora cât un vechi mesaj pe Twitter”, a mai transmis Schwarzenegger.

De asemenea, fostul guvernator al statului California a comparat SUA cu o sabie care, pe măsură ce este încercată de viaţă, devine din ce în ce mai puternică şi gata să facă faţă provocărilor din viitor.

„Cu cât foloseşti mai mult o sabie, cu atât o întăreşti. Naţiunea noastră a fost întărită de crize. Cu cât o loveşti mai puternic, cu atât ea se va întări”, a mai precizat Arnold, conform Europa FM.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: