Angelica Flutur:

An Nou cu sănătate, oameni buni!

2020 a fost un an greu, cu provocări multe, spune Angelica Flutur acum, către sfârşitul lui. Îndrăgitei soliste de muzică populară i-au lipsit spectacolele şi acţiunile în care era obişnuită să aducă bucurie celor care o ascultă, i-au lipsit tare mult oamenii.

Chiar şi în condiţiile astea, fata de la Ciumârna a cântat şi a înregistrat melodii care au fost foarte bine primite de cei care îi urmăresc activitatea artistică: „Noi suntem din Bucovina”, videoclip filmat împreună cu Alexandru Brădăţan şi cu Grigore Gherman, sau, cel mai recent, „România-i ţara noastră!”, în care i-a avut tovarăşi de cântec pe Olguţa Berbec şi pe Ovidiu Horodean.

Angelica a avut numeroase apariţii la televiziune, în emisiuni cu audienţă mare, unde gazde i-au fost Teo Trandafir, Cătălin Măruţă, Paul Surugiu – Fuego sau Iuliana Tudor, unde a cântat şi a colindat.

Aşa cum a făcut şi într-un recent colaj de colinde înregistrat alături de surorile Denisa şi Delia Babalean, „Colinde din Bucovina”, tinere soliste faţă de care Angelica manifestă aceeaşi susţinere ca cea de care a avut şi ea parte la început de carieră.

Cum susţinere are şi pentru cei cărora soarta nu le-a fost întotdeauna favorabilă şi pentru care a cântat, „cu sufletul şi cu inima”, în concertul caritabil organizat de curând de Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor, „Un Crăciun pentru fiecare”.

Un An Nou cu bine le doreşte reprezentanta huţulilor cititorilor ziarului „Crai nou”. „Să vă dea Dumnezeu multă sănătate, oameni buni, multă putere să trecem cu bine peste vremurile acestea care atât de mult ne-au pus la încercare. Să vă bucuraţi de viaţă, de realizări, de copii şi nepoţi, de tot ce este frumos! La mulţi ani!”

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: