În judeţul Suceava

Rata de infectare cu Covid-19 scade la 1,44 la mie

> Doar două focare, totalizând 19 cazuri de Covid-19

Incidenţa cazurilor de Covid-19 la nivelul judeţului Suceava este de 1,44 la mia de locuitori fără focare de Covid-19, iar cu focare, incidenţa ajunge la 1,46 la mie, a informat luni Prefectura Suceava.

Reamintim că duminică, rata de infectare la nivelul judeţului era de 1,47 la mie fără focare şi de 1,49 cu focare.

Totodată, rata de infectare în municipiul Suceava este de 2,42, duminică fiind de 2,48 la mie. În municipiul Suceava sunt 310 cazuri active de Covid-19 înregistrate în ultimele 14 zile.

În judeţ sunt şapte localităţi în care rata de infectare este peste 3 la mia de locuitori.

Doar două focare, totalizând 19 cazuri de Covid-19

În judeţ evoluează, în prezent, două focare de Covid-19 cu 19 de cazuri, potrivit unei analize a CJSU Suceava.

Cel mai mare focar se înregistrează la Centrul social de primire şi îngrijire a persoanelor vârstnice din Vatra Dornei – 11 cazuri, iar celălalt e la CRRN Pojorâta – 8 cazuri.

În data de 4 decembrie, în judeţ erau patru focare, cu 28 cazuri, iar în data de 12 noiembrie erau şase focare, cu 117 cazuri de Covid-19. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: