Dă, Doamne, vremuri mai bune !

…sunt versurile unei colinde pe care a înregistrat-o de curând îndrăgitul interpret de muzică populară Alexandru Brădăţan, care trimite cititorilor ziarului gânduri bune şi urări de sănătate în prag de sărbătoare a Naşterii Domnului şi de An Nou.

Chiar dacă a fost un an în care, din cauza restricţiilor impuse de pandemie, Alexandru a fost mai puţin prezent în mijlocul celor care îi apreciază muzica şi îl preţuiesc pentru omul care este, de acasă, de la Gura Humorului, el este şi va fi cu sufletul alături de iubitorii de folclor, de toţi cei care nu uită cât de important este să ne păstram tradiţiile: „Sărbătorile de Crăciun ne adună, cum este şi firesc, iar dacă nu reuşim neapărat fizic, măcar prin gând şi suflet! Gândul meu se îndreaptă acum spre voi, ca şi cântecul pe care vi-l dăruiesc din toată inima de fiecare dată!” mi-a spus Alexandru Brădăţan.

„Vă doresc sărbători cu bine, sănătate, linişte, împlinire, bineînţeles alături de oameni dragi. Vă mulţumesc pentru tot şi, cu nădejde şi credinţă că Noul An va fi unul mai bun, vă spun cu drag, de la Humor, «LA MULŢI ANI, oameni frumoşi!»”

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: