În zona în care au apărut gropi

Au început lucrările de refacere a asfaltului şoselei de centură a Sucevei

Circulaţia pe şoseaua de centură a Sucevei se face, alternativ, pe un fir, pe primul viaduct dinspre Fălticeni spre Zidul Morţii, întrucât se efectuează lucrări de reparare a carosabilului.

În zona respectivă traficul este dirijat prin intermediul unui semafor.

Porţiunile de asfalt afectate au fost decapate, iar firma de construcţii care gestionează acest drum a început şi asfaltarea porţiunilor decapate.

Şoseaua de centură a fost inaugurată în urmă cu un an, dar recepţia totală încă nu a fost finalizată.

În luna iunie, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, declara la Suceava că speră ca în luna octombrie să fie realizată recepţia finală pentru şoseaua de centură a Sucevei.

Pentru tronsonul I al acestui obiectiv, Bode spunea că a solicitat să fie respectat termenul, astfel încât la mijlocul lunii iulie 2020, atunci când au şi apărut gropile în asfalt, să se facă recepţia la terminarea lucrărilor. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: