Activitatea Serviciului de Permise şi Înmatriculări Suceava se reia astăzi

> Proba de traseu pentru examenul de permis de conducere se reia de mâine

Prefectura Suceava a anunţat că începând de miercuri, 2 decembrie, la Serviciul Public Comunitar Regim Permise şi Înmatriculări Suceava vor fi reluate activităţile uzuale, cu excepţia probei de traseu pentru examenul de permis de conducere, care se va relua de joi.

Astfel, de astăzi se reia activitatea pe linie de înmatriculare definitivă şi autorizare provizorie a autoturismelor, ocazie cu care vor fi preluate, în limita timpului aferent, şi unele dintre cererile cetăţenilor care au fost programaţi în zilele de 26 şi 27 noiembrie a.c.

Tot de miercuri se reia activitatea de preschimbare a permiselor de conducere străine şi româneşti, ocazie cu care vor fi preluate, în limita timpului aferent, şi cererile cetăţenilor care au fost programaţi în zilele de 26 şi 27 noiembrie a.c.

Se va relua şi activitatea de examinare proba teoretică, ocazie cu care vor fi preluate, în limita timpului aferent, şi unele din cererile cetăţenilor care au fost programaţi în zilele de 26 şi 27 noiembrie a.c.

Examinarea la proba practică (proba traseu) va fi reluată în ziua de 3 decembrie.

Candidaţii care trebuia să fie examinaţi în zilele de 26, 27 noiembrie 2020 şi 2 decembrie vor fi reprogramaţi pentru datele de 24, 30 şi 31 decembrie a.c. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: