SJU Suceava

Procedură nouă de solicitare şi eliberare a înscrisurilor medicale

Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava a anunţat, joi, că, începând cu data de 12.11.2020, toate solicitările privind eliberarea înscrisurilor (referate, certificate medicale, adeverinţe, copii scrisori medicale, etc.) vor fi comunicate la adresa de e-mail: secretariat@spjsv.ro

Potrivit comunicatului semnat de managerul interimar dr. Alexandru Calancea, taxa pentru documentele solicitate la cerere, copie documente, certificate medicale, referate pentru comisia de expertiză a capacităţii de muncă, în valoare de 10 lei, respectiv de 70 lei, pentru Secţia Neurologie, se va achita în contul unităţii sanitare: RO23TREZ59121F330800XXXX

Documentele medicale pentru încadrarea în grad de handicap se vor elibera doar în baza biletului de trimitere eliberat de medicul de familie, a copiei CI/BI, solicitarea urmând a se face exclusiv la adresa de e-mail secretariat@spjsv.ro.

În cazul în care documentele mai sus precizate nu vor fi comunicate, consultaţia va fi considerată drept „consultaţie la cerere”, urmând a se încasa de la pacient atât contravaloarea consultaţiei, cât şi a referatului, la tarifele aprobate de CJ Suceava.

Formularele necesare eliberării documentelor medicale menţionate se vor accesa de pe site-ul spitalului şi vor fi trimise împreună cu dovada achitării contravalorii pe adresa secretariat@spjsv.ro.

Totodată, în cerere se va specifica scopul pentru care s-a solicitat referatul, respectiv comisia de handicap sau comisia de expertiză a capacităţii de muncă. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: