SJU Suceava

Procedură nouă de solicitare şi eliberare a înscrisurilor medicale

Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava a anunţat, joi, că, începând cu data de 12.11.2020, toate solicitările privind eliberarea înscrisurilor (referate, certificate medicale, adeverinţe, copii scrisori medicale, etc.) vor fi comunicate la adresa de e-mail: secretariat@spjsv.ro

Potrivit comunicatului semnat de managerul interimar dr. Alexandru Calancea, taxa pentru documentele solicitate la cerere, copie documente, certificate medicale, referate pentru comisia de expertiză a capacităţii de muncă, în valoare de 10 lei, respectiv de 70 lei, pentru Secţia Neurologie, se va achita în contul unităţii sanitare: RO23TREZ59121F330800XXXX

Documentele medicale pentru încadrarea în grad de handicap se vor elibera doar în baza biletului de trimitere eliberat de medicul de familie, a copiei CI/BI, solicitarea urmând a se face exclusiv la adresa de e-mail secretariat@spjsv.ro.

În cazul în care documentele mai sus precizate nu vor fi comunicate, consultaţia va fi considerată drept „consultaţie la cerere”, urmând a se încasa de la pacient atât contravaloarea consultaţiei, cât şi a referatului, la tarifele aprobate de CJ Suceava.

Formularele necesare eliberării documentelor medicale menţionate se vor accesa de pe site-ul spitalului şi vor fi trimise împreună cu dovada achitării contravalorii pe adresa secretariat@spjsv.ro.

Totodată, în cerere se va specifica scopul pentru care s-a solicitat referatul, respectiv comisia de handicap sau comisia de expertiză a capacităţii de muncă. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: