PSD Suceava 2020

Numărul cazurilor active de Covid-19 din judeţ a sărit la 1.458

Prefectura Suceava a anunţat că marţi, în judeţ, erau 1.458 cazuri de infecţie Covid-19 în evoluţie, faţă de 1384 în ziua anterioară.

Sursa citată a precizat că, potrivit distribuţiei cazurilor Covid-19 pe localităţi, din cele 114 unităţi administrativ-teritoriale, 10 nu aveau niciun caz de infecţie Covid-19 în evoluţie, 13 – câte un caz, 38 – sub cinci, 29 – sub zece, iar 24 – peste zece cazuri în evoluţie.

În acelaşi timp, în carantină se aflau 607 suceveni, iar în izolare, 403.

Numărul total de persoane testate până marţi era 68.607, în anterioarele 24 de ore fiind testate 810 persoane.

Forţele de ordine au verificat, în cursul zilei de 26 octombrie 744 de persoane şi 123 de societăţi comerciale, privind respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse. Astfel, au fost aplicate 118 sancţiuni în valoare de 7.000 lei.

Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a solicitat din nou cetăţenilor să respecte normele stabilite de autorităţi în perioada stării de alertă, distanţa fizică de protecţie sanitară şi măsurile de igienă stabilite de specialişti. „Este important ca fiecare dintre noi să avem o conduită socială şi un comportament responsabil, să conştientizăm că acţiunile noastre îi pot afecta pe ceilalţi şi să respectăm deciziile autorităţilor pentru limitarea şi răspândirea infecţiilor cu noul coronavirus. Mulţumim tuturor celor care au înţeles că numai împreună vom reuşi să depăşim această perioadă!” a transmis Alexandru Moldovan. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: