Neculai Barbă şi Cristinel Creţu sunt noii vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Suceava

Noii vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Suceava sunt, de ieri, Neculai Barbă  şi Cristinel Creţu.

Foştii consilieri personali ai preşedintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, respectiv Neculai Barbă şi Cristinel Creţu, au fost aleşi, luni, vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean Suceava.

Cei doi au primit câte 19 voturi fiecare, reprezentând doar voturile membrilor PNL din Consiliul Judeţean Suceava.

Alegerea lor în funcţiile de vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean nu a fost o surpriză, Gheorghe Flutur anunţând încă la debutul campaniei electorale că îi va nominaliza.

Cristinel Creţu este, probabil, cel mai vechi colaborator politic al lui Gheorghe Flutur, el fiind consilier al lui Gheorghe Flutur încă din primul mandat de senator al acestuia, din perioada 2000-2004.

De-a lungul timpului, Cristinel Creţu a rămas consilier al lui Gheorghe Flutur atât pe perioada mandatelor de senator, cât şi a celor de preşedinte al Consiliului Judeţean.

El a fost şi consilier local al municipiului Suceava.

Neculai Barbă este consilier al lui Gheorghe Flutur din mandatul 2008-2012.

Neculai Barbă, care este cadru didactic universitar la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, a fost şi consilier local în deliberativul municipiului Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: