PSD Suceava a depus listele pentru alegerile parlamentare

> Partidul estimează că va obţine cel puţin patru deputaţi şi un post de senator

PSD Suceava a depus ieri la Biroul Electoral Judeţean listele de candidaţi pentru Senat şi Camera Deputaţilor la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie.

La Senat, lista este deschisă de preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Suceava, actualul senator Ioan Stan, acesta fiind urmat de secretarul executiv al organizaţiei, Ioan Cristian Şologon, şi de Gabriela Mihai, actual consilier judeţean şi director al Şcolii Generale Nr. 1 din Suceava. Lista este completată de Gabriel Costache, Cristian Macsim şi Cezar Ioja.

La Camera Deputaţilor, lista este deschisă de actualul deputat Eugen Bejinariu, acesta fiind urmat de fostul prefect, Mirela Elena Adomnicăi, Vlad Popescu şi de liderul tinerilor social democraţi, George Şoldan.

Lista este completată de Blănari Larisa, Brădăţan Tiberiu Marius, Paiu Adelina-Mihaela, Cocriş Doiniţa-Nela, Mateiciuc Constantin-Alin, Simeria Stelian, Saviuc Aleodor-Claudiu, Galan Romeo-Gheorghe şi Fediuc Cătălin.

Deputatul PSD Eugen Bejinariu a declarat, după depunerea listelor, că pe liste sunt propuse persoane cu experienţă şi a subliniat prezenţa Mirelei Adomnicăi, fost candidat PSD la preşedinţia CJ Suceava, care a obţinut un număr mare de voturi, dar nu a reuşit să câştige funcţia.

„Asta este viziunea partidului, viziunea organizaţiei noastre, ca pe această listă să existe oameni cu experienţă politică, oameni cu entuziasm, cu tinereţe, oameni care au un cuvânt de spus în viitorul Parlament” a spus Eugen Bejinariu.

El a menţionat că în campania electorală va fi prezentat programul partidului şi că este convins că oamenii au încredere în PSD şi în reprezentanţii PSD.

„Vom prezenta programul de guvernare care prezintă siguranţă pentru locurile de muncă, siguranţă pentru un trai mai bun şi pentru un salariu decent” a spus deputatul social-democrat.

El a apreciat că în urma acestor alegeri trebuie să câştige candidaţii cei mai harnici, oneşti şi care vor prezenta cele mai bune lucruri electoratului.

Bejinariu a estimat că PSD va obţine în judeţul Suceava minim patru locuri de deputat şi un loc de senator, dar nu exclude să obţină chiar două mandate de senator.

Deputatul Eugen Bejinariu a declarat, referitor la faptul că pe locul al treilea la Camera Deputaţilor se află un candidat care nu este din organizaţia suceveană, că acest loc, potrivit negocierii PSD-PPU-SL, aparţine PPU-SL, iar Vlad Popescu s-a înscris în PSD.

El a spus că pe listele din toate judeţele au fost înscrise persoane fie din societatea civilă sau din PPU-SL, conform negocierilor purtate de conducerea centrală a formaţiunii. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: