PSD Suceava 2020

A trecut un an de când pădurarul Pop Liviu Pavel a fost ucis de hoţii de lemn

> În locul unde pădurarul şi-a pierdut viaţa în timpul efectuării serviciului de pază, în pădurea Rogoz, foştii săi colegi au ridicat o troiţă

„…Alături de colegii noştri, silvicultori de bună-credinţă din cadrul Direcţiei Silvice Maramureş, de la Ocolul Silvic Strâmbu Băiuţ şi de membrii Biroului Executiv al Federaţiei Sindicatelor Silva, am participat în ziua de 16 octombrie, la Târgu-Lăpuş, la pomenirea pădurarului Pop Liviu Pavel, ucis în urmă cu un an, de hoţii de lemn, în timpul efectuării serviciului de pază în pădurea Rogoz” ne-a transmis Silviu Geană, preşedintele Federaţiei Silva, a sindicatelor din silvicultură.

Aflăm că în locul unde a fost ucis pădurarul Liviu Pop Pavel, prin grija Sindicatului Silvicultorilor Maramureş, a fost ridicată o troiţă din lemn, care a fost sfinţită la 16 octombrie de un sobor de preoţi.

„Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace, să-i ocrotească familia, soţia şi cele trei fetiţe rămase fără tată, două fetiţe gemene care au împlinit recent 2 anişori şi fetiţa de 6 ani!” a spus Silviu Geană.

Preşedintele Federaţiei Silva a precizat că federaţia a susţinut, în toată această perioadă, alături de mulţi oameni cu suflet mare, familia pădurarului Pop Liviu Pavel, încercând să le aline, pe cât posibil, suferinţa, „dar pierderea celui care le-a fost soţ şi tată este o tragedie peste care nu vor putea trece prea curând”.

Familia pădurarului Pop Liviu Pavel are în continuare nevoie de sprijinul oamenilor de bine, pentru finalizarea lucrărilor la casa în care vor locui cele trei fetiţe împreună cu mama lor.

„Sunt convins că, împreună, vom putea să facem acest vis să devină realitate, iar familia pădurarului Liviu Pop să se poată muta în casă nouă în anul 2021. Aşa să ne ajute Dumnezeu!” a mai transmis Silviu Geană. (D.L.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: