Mirela Adomnicăi:

Misiunea noilor aleşi locali este să acţioneze pentru mai binele oamenilor din comunitate

> Foarte mulţi suceveni au înţeles că strategia de administraţie publică judeţeană a fost greşită şi că a dus la regresul economic actual, consideră fostul candidat al PSD la funcţia de şef al administraţiei judeţene

 Mirela Adomnicăi, fostul candidat PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, a declarat pentru News Bucovina că toţi aleşii locali care au obţinut mandate în aceste alegeri trebuie felicitaţi şi i-a îndemnat să acţioneze pentru mai binele locuitorilor din comunităţile lor.

Ea i-a felicitat pe toţi cei care au câştigat în aceste alegeri locale un mandat de primar, consilier local sau judeţean „şi pe domnul Flutur pentru mandatul câştigat de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava”.

Adomnicăi a spus că a fost foarte multă muncă în această campanie electorală şi că a fost destul de greu pentru ea, pentru că a avut la dispoziţie un timp prea scurt pentru a-şi face cunoscută candidatura şi a convinge electoratul că este candidatul cu soluţiile cele mai bune.

Unii au crezut că Gavril Mîrza este candidatul PSD !

„Avem un judeţ mare, iar pentru mine a fost un timp insuficient pentru a putea să conving că sunt candidatul PSD şi că merit încrederea şi votul” a spus Adomnicăi, care a relatat că în unele zone oamenii credeau că Gavril Mîrza este în continuare candidatul PSD.

În ceea ce priveşte comparaţia pe care a făcut-o cu judeţul Vaslui, care a generat multe comentarii, ea a spus că a vrut să atragă atenţia asupra faptului că până şi judeţul Vaslui are strategie de dezvoltare şi că până şi judeţul Vaslui are salarii mai mari decât Suceava.

Sunt cifre oficiale conform cărora am avut un regres economic

„Am dat de gândit. În mintea sucevenilor s-a conştientizat ideea – dincolo de mândria noastră de bucovineni, că avem un nivel de trai mai ridicat în judeţ, care merită un loc mai ridicat în topul judeţelor – că nu suntem chiar aşa, că sunt cifre oficiale care ne arată că am avut un regres economic. Noi trebuie să conştientizăm această realitate, să ieşim din negarea realităţii cu mândria noastră de bucovineni şi că ceea ce s-a întâmplat ca strategie de administraţie publică a fost greşit, pentru că ne-a dus într-o coadă a clasamentului la nivel naţional şi că orice explicaţie sau orice vinovaţi am încerca să găsim este o realitate care trebuie îndreptată” a spus Adomnicăi.

Ea a arătat că îşi doreşte ca aleşii locali care au câştigat încrederea să conştientizeze că misiunea lor este mai binele oamenilor din comunitate.

„Această poziţie de codaş al judeţului în clasament se reflectă în viaţa de zi cu zi, se reflectă direct în buzunarul sucevenilor” a spus Mirela Adomnicăi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: