Un punct de vedere

Restaurant închis după criterii… relative

Restaurantul-terasă „La Gyl” este cunoscut câmpulungenilor pentru buna (de)servire, produsele ieftine, dar, în primul rând, pentru un produs de un cunoscut brand local. Dar cum procesatorul nu are nevoie de publicitate, ne permitem să-l trecem sub tăcere. Restaurantul dispune de o terasă „aerisită”, dar şi de un spaţiu închis, cu bune posibilităţi de aerisire, cu două intrări.

După 1 august, restaurantul din interior a fost redeschis. Şi cum la munte dimineţile sunt răcoroase (4-5 grade), toţi ne-am bucurat pentru revenire!…

Până pe 9 septembrie, când o patrulă a jandarmeriei locale (pe care o respectăm ca instituţie!) a decis că este vorba de bar, nu de restaurant! Fiind vorba, aşadar, de o locaţie unde în zilele de vârf mănâncă, ieftin şi curat, câteva sute de consumatori şi se vând şi câteva mii de mici!

Să credem că jandarmilor nu le plac micii? Poate că respectivii ar trebui obligaţi, după suspendarea măsurii, să „consume”, înainte de începerea serviciului, 2-3 mici la 4 grade Celsius! Şi, dacă se poate, RECI! Iar dacă vor fi fiind vegetarieni, o salată cu mult oţet!… (PETRU TOMUŢĂ)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: