Sala polivalentă de la Suceava cu 5000 de locuri ar costa 32,5 milioane de euro fără TVA

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat, recent, că s-a finalizat studiul de fezabilitate în vederea stabilirii indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul sălii polivalente din Suceava cu 5000 de locuri.

El a spus că noua construcţie va avea o suprafaţă utilă de 25.000 mp şi că va include două terenuri de sport echipate, respectiv cel de competiţii şi cel de antrenament, spaţii pentru birouri, spaţii comerciale, restaurant, bufet, spaţii expoziţionale, săli de conferinţă, săli pentru recuperare medicală, dar şi 715 locuri de parcare, din care şase pentru autobuze.

„Noua valoare a sălii polivalente este de 32.416 milioane de euro plus TVA” a precizat Ion Lungu.

El şi-a exprimat încrederea că CL Suceava va aproba noii indicatori tehnico-economici, iar Compania Naţională de Investiţii să facă licitaţia pentru proiectare şi execuţie.

„Sper ca lucrurile să decurgă cât mai repede, pentru că şi aşa am pierdut timp preţios” a spus Lungu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: