Încă 19 suceveni s-au vindecat de Covid-19

Prefectura Suceava a anunţat, joi, că numărul sucevenilor vindecaţi de Covid-19 a ajuns la 3.437.

Sursa citată arată că, în anterioarele 24 de ore, 19 suceveni au fost declaraţi vindecaţi de Covid-19 şi externaţi din spital. În acelaşi interval, 11 suceveni cu Covid-19 au fost internaţi în SJU Suceava.

În Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se aflau internaţi 440 pacienţi, dintre care 115 pacienţi Covid-19, în secţia ATI fiind zece pacienţi, doi fiind ventilaţi.

În acelaşi timp, în Spitalul Municipal Rădăuţi erau internaţi 40 de pacienţi Covid-19 şi 14 persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus.

Potrivit datelor centralizate la nivel judeţean de către Direcţia de Sănătate Publică Suceava, în autoizolare la domiciliu se aflau 3.136 persoane, iar în carantină instituţionalizată, opt persoane. Persoanele izolate la domiciliu erau clinic sănătoase, fără simptomatologie specifică afectării cu virusul SARS-CoV-2.

Până ieri, 30.117 de suceveni au ieşit din autoizolare, iar 3.111 din carantină instituţionalizată.

De menţionat că, în cursul zilei de 1 iulie, poliţiştii au verificat 2.362 de persoane şi 21 de societăţi comerciale cu privire la respectarea măsurilor şi interdicțiilor impuse în contextul Covid-19. Astfel, au fost aplicate nouă amenzi în valoare de 13.000 lei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: