După marele val cauzat de relaxare

Sucevenii veniţi din ţările „roşii” să respecte izolarea de 14 zile la domiciliu!

 >„Astfel, vă respectaţi propriile familii, pe dumneavoastră, cât şi comunitatea suceveană” s-a adresat, celor în cauză, edilul-şef al Sucevei

 Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, face apel la locuitorii reşedinţei de judeţ să respecte măsurile de prevenire a extinderii infecţiei cu coronavirus, chiar dacă a intervenit relaxarea favorizată de ridicarea stării de urgenţă, a carantinei şi de instituirea stării de alertă.

Ion Lungu a menţionat două reguli de bază, respectiv purtarea măştilor de protecţie în spaţiile publice închise şi în locurile aglomerate, cât şi păstrarea distanţării fizice. El a ţinut să reliefeze că asemenea măsuri au fost dispuse la sediul executivului din Areni, în pieţele agroalimentare, pe mijloacele de transport în comun ale TPL, constatându-se, potrivit supravegherii făcute de Poliţia Locală, că „deocamdată este în ordine, nefiind aglomeraţie”.

Pe de altă parte, pe fondul valului mare de sosiri pricinuit de declararea stării de alertă, şefului executivului sucevean recomandă celor întorşi din Occident să se autoizoleze la domiciliu. „Dacă sunt suceveni care lucrează în străinătate şi au venit acasă în aceste zile, îi rog să stea în autoizolare, în carantină, la domiciliu, 14 zile, altfel riscând să pună în pericol viaţa celor dragi. Nu vreau ca la Suceava să ne întoarcem la problemele pe care le-am avut în luna aprilie. Am văzut că foarte mulţi au venit în această perioadă din Occident, din ţările «roşii», gen Italia, Spania sau Germania, şi îi rog din suflet să respecte acea izolare. Astfel, vă respectaţi propriile familii, pe dumneavoastră, cât şi comunitatea suceveană” s-a adresat celor în cauză Ion Lungu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI