26 de sancţiuni contravenţionale în zona carantinată a judeţului

Pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice, pe raza judeţului Suceava au acţionat 492 de cadre MAI (386 de poliţişti, 102 jandarmi şi patru poliţişti de frontieră), 102 poliţişti locali şi 26 militari MApN, organizate în 246 de patrule, din care 150 patrule de poliţie, 41 patrule mixte (dintre care şase patrule mixte poliţist – jandarm, patru patrule mixte poliţist – poliţist de frontieră şi 31 de patrule mixte poliţist – poliţist local), 20 de patrule independente de jandarmi şi 35 de patrule de poliţie locală.

În ceea ce priveşte acţiunile desfăşurate în contextul Covid-19, acestea au constat în 82 misiuni, cele mai multe (28%) pentru verificarea respectării interdicţiilor impuse persoanelor aflate în izolare/carantină. Au fost verificate 501 persoane cu privire la respectarea interdicţiilor impuse. Nu au fost aplicate sancţiuni pentru nerespectarea măsurilor de izolare.

 Au fost constatate şi aplicate 17 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 7.780 lei.

Totodată au fost constatate opt infracţiuni în context, fiind înregistrate două dosare penale, în care sunt cercetate patru persoane.

Personalul MAI din cadrul dispozitivelor constituite pentru carantinarea municipiului Suceava şi pentru asigurarea zonei de protecţie au constatat 26 de contravenţii.

Valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale aplicate este de 15.990 lei, pentru alte contravenţii în context. Au fost constatate şi trei infracţiuni. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: