Viceprimarul Lucian Harşovschi:

Din 15 mai, Suceava va scăpa de carantină

Vor rămâne unele măsuri, în funcţie de numărul de cazuri de infectare cu noul coronavirus

 Viceprimarul Sucevei, Lucian Harşovschi, a participat, marţi, la ora 18, la redeschiderea circulaţiei rutiere pe bulevardul 1 Mai în zona Spitalului Judeţean Suceava, redeschidere care a fost aprobată, în aceeaşi zi, de CJSU Suceava, la propunerea făcută de preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

Viceprimarul a declarat că „s-a făcut un pas mic pentru revenirea la normalitate prin ridicarea restricţiilor de circulaţie prin faţa Spitalului Judeţean”.

El a arătat că această primă măsură de ridicare a unor restricţii oferă încrederea că lucrurile sunt în desfăşurare şi spre bine.

„Sperăm noi că dacă sucevenii vor respecta – şi vor respecta – toate regulile în continuare, pe 15 mai Suceava va scăpa de carantină. Un lucru e clar. Scăpăm de carantină pentru că ordonanţa militară spunea clar că, odată cu ieşirea din starea de urgenţă, se ridică şi starea de carantină. Trebuie însă să aflăm cu ajutorul epidemiologilor, al celor de la Ministerul Sănătăţii, ce restricţii vor rămâne după 15 mai şi acestea vor trebui comunicate sucevenilor” a spus Harşovschi.

El a precizat că după 15 mai vor fi anumite restricţii care se vor anunţa în perioada următoare şi care vor fi în funcţie de numărul de cazuri existente.

Harşovschi e convins că după 15 mai va fi mai bine pentru suceveni, dacă se respectă măsurile de distanţare socială.

Viceprimarul a mai declarat că din 15 mai va fi ridicată şi restricţia restricţionării traficului pe strada Scurtă.

El spune că treptat-treptat vor fi eliminate toate restricţiile. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: