Prefectul a dispus verificări în centrele rezidenţiale de îngrijire şi asistenţă publice şi private

Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a convocat ieri o şedinţă de lucru la care au participat subprefecţii Laura Morar şi Daniel Prorociuc, directorul executiv interimar al Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, Manuela Trifan, directorul medical interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, Valerian Gavrilovici, şi inspectorul-şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucovina, col. Costică Ghiaţă.

Tema şedinţei a fost actualizarea şi completarea permanentă a bazei de date existente la nivelul Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, precum şi a modului în care sunt aplicate metodologiile şi protocoalele medicale referitoare la cazurile clinice confirmate de Covid-19.

De asemenea, în cadrul şedinţei, s-a stabilit constituirea unor comisii mixte de verificare, prin ordin al prefectului, care vor evalua, în perioada imediat următoare, centrele rezidenţiale de îngrijire şi asistenţă a persoanelor vârstnice, centrele rezidenţiale pentru copii şi adulţi, cu şi fără dizabilităţi, precum şi pentru alte categorii vulnerabile, publice şi private.

Verificările se vor efectua după o tematică prestabilită, având în vedere necesitatea prevenirii apariţiei de noi focare şi a răspândirii infecţiei Covid-19, arată Prefectura Suceava. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI