Autorităţile iau în calcul redeschiderea traficului prin faţa Spitalului Judeţean

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a cerut, ieri, în cadrul şedinţei operative privind situaţia epidemiologică în judeţul Suceava, deschiderea traficului pe artera din faţa Spitalului Judeţean „Sfântul Ioan cel Nou”.

Potrivit Prefecturii Suceava, deschiderea circulaţiei pe această arteră, dar şi repornirea activităţilor economice, cu predilecţie a acelora care sunt specifice acestui sezon, au fost două cerinţe, prezentate de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, spre avizare din punct de vedere epidemiologic, directorului executiv al DSP Suceava, cât şi managerului interimar al Spitalului Judeţean.

Atât directorul executiv al DSP Suceava, cât şi managerul interimar al Spitalului Judeţean au răspuns pozitiv la această solicitare, specificând că, la momentul actual, este posibil acest demers.

Prefectul Alexandru Moldovan, în calitate de preşedinte al CJSU, a solicitat puncte de vedere tehnice de la cele două entităţi, eventual cu propuneri alternative de asigurare a unei zone de protecţie în jurul Spitalului Judeţean, urmând ca, după primirea acestora, în şedinţa CJSU să fie adoptată o hotărâre. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI