Pavilionul central al Spitalului Municipal Fălticeni a fost dezinfectat din nou

> O altă dezinfecţie va fi efectuată astăzi > Se aşteaptă şi celelalte rezultate ale testelor făcute personalului medical

 Managerul Spitalului Municipal Fălticeni, medicul Vlad Alexandru Morariu, a declarat că duminică a fost efectuată a doua acţiune de dezinfecţie în spaţiile pavilionului central, care a fost închis sâmbătă după-amiază, după ce mai multe persoane din rândul personalului medical al secţiilor care funcţionează în această clădire au fost confirmate în urma testării cu noul coronavirus.

Medicul Vlad Alexandru Morariu a spus că o a treia acţiune de nebulizare va fi realizată în cursul zilei de marţi.

Întrebat când ar putea fi din nou operaţional pavilionul central, managerul Spitalului Municipal Fălticeni a precizat că o decizie de reluare a activităţii, în regim de avarie, va fi luată după ce vor veni şi rezultatele de la celelalte teste efectuate în rândul personalului medical.

De menţionat este că în pavilionul central al Spitalului municipal Fălticeni funcţionează secţiile Medicină Internă, Cardiologie, Chirurgie Generală, Anestezie-Terapie Intensivă, precum şi Compartimentul de Primiri Urgenţe. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: