Un sucevean s-a spânzurat cu o curea de creanga unui copac

 > Bărbatul locuia de două săptămâni doar cu soacra sa

Un bărbat în vârstă de 42 de ani s-a spânzurat, ieri dimineaţă, cu o curea, de creanga unui copac, pe strada Victoriei.

Potrivit verificărilor Poliţiei Suceava, într-o parcare situată în municipiul Suceava, pe strada Victoriei, între blocurile cu numerele E 17 şi E18, a fost identificat un bărbat decedat, spânzurat cu o curea de o creangă din partea inferioară a unui copac, cu picioarele atârnând pe sol.

Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, locuia împreună cu soacra într-un imobil din apropiere, soţia şi fiica fiind plecate de circa două săptămâni să locuiască la nişte prieteni din Siret.

Soacra bărbatului a spus că acesta s-a trezit dimineaţa şi a mers pe balcon, căutând o bucată de sfoară, fără a preciza pentru ce anume. A ieşit din casă în jurul orei 8 şi nu a mai revenit.

Verificările au mai stabilit că bărbatul a manifestat tulburări comportamentale, fără însă a fi diagnosticat în acest sens.

Bărbatul nu figurează în evidenţe ca fiind suspect de infectare cu Covid-19.

În acest caz se va efectua, astăzi, necropsia. Se fac cercetări pentru lămurirea tuturor împrejurărilor care interesează cauza. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: