Subsecretarul de stat în MAI mr. Ovidiu Şandor, trimis să sprijine Prefectura Suceava

Subsecretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne (MAI), maiorul Ovidiu Şandor, a ajuns vineri la Suceava pentru a sprijini Prefectura în actuala perioadă de criză sanitară.

Potrivit unor surse din administraţia judeţeană, maiorul Ovidiu Şandor va sprijini structurile locale ale MAI în implementarea măsurilor dispuse prin Ordonanţa Militară nr. 6 prin care municipiul Suceava şi localităţile limitrofe sunt în carantină, iar celelalte localităţi ale judeţului fac parte din zona tampon.

Potrivit CV-ului publicat pe site-ul MAI, Ovidiu Şandor a fost ofiţer specialist principal I pentru activităţi de informaţii, contrainformaţii şi protecţie, în scopul identificării, prevenirii şi contracarării ameninţărilor, vulnerabilităţilor şi factorilor de risc care pot conduce la tulburarea gravă a ordinii publice sau care vizează informaţiile, patrimoniul, personalul, misiunile, procesul decizional şi capacitatea operaţională ale structurilor Ministerului Afacerilor Interne.

El a lucrat până în decembrie 2019 în cadrul Serviciului Judeţean de Protecţie Internă Sălaj, Biroul Contrainformaţii. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: