După ce 32 de angajaţi au fost depistaţi pozitiv la infecţia cu noul coronavirus

Spitalul Fălticeni a închis pavilionul central

Conducerea Spitalului Municipal Fălticeni a notificat printr-o adresă Direcţia de Sănătate Publică Suceava şi Serviciul de Ambulanţă Suceava despre decizia de a închide secţiile ce funcţionează în pavilionul central al spitalului, după ce mai multe persoane din rândul personalului medical au fost confirmate pozitiv cu Covid-19.

Potrivit unor surse, 32 de angajaţi ai secţiilor respective ar fi fost confirmaţi pozitiv cu Covid-19, iar pavilionul central al spitalului a fost închis începând de sâmbătă, de la ora 14, pentru a fi efectuate acţiuni de dezinfecţie în secţiile care funcţionează în această clădire, activitatea lor urmând să fie reluată după ce vor fi primite rezultatele testelor efectuate la sfârşitul săptămânii anterioare şi la începutul săptămânii trecute.

Conform aceloraşi surse, pacienţii care erau internaţi în aceste secţii au fost externaţi, fiind testaţi în prealabil pentru Covid-19, prin metode de testare rapidă, iar rezultatele au fost negative.

De menţionat este că în pavilionul central al Spitalului municipal Fălticeni funcţionează secţiile de Medicină Internă, Cardiologie, Chirurgie Generală, Anestezie-Terapie Intensivă, precum şi Compartimentul de Primiri Urgenţe. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: