Încă o donaţie a Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor

La data de 2 aprilie 2020, din încredinţarea ÎPS Părinte Pimen, Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, Prea Sfinţitul Părinte Damaschin Dorneanul, Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei, a semnat contractul de sponsorizare către Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, pe baza căruia a fost predată aparatură în valoare de aproximativ 100 000 de euro.

 În ziua de 25 martie 2020, Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor a făcut un contract cu SC Praxis Medica SRL Iaşi, în vederea achiziţionării a două echipamente principale pentru testare Covid-19, plus kituri de testare pentru 2000 de probe, urmând ca ele să fie predate Spitalului Judeţean Suceava.

 Comanda a fost onorată, iar aparatura a fost predată în ziua de 2 aprilie, în totalitate, instituţiei medicale sucevene. (C.T.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: