Pentru parcările de suprafaţă cu plată din municipiul Suceava

Noi tipuri de abonamente

Sucevenii vor putea să achiziţioneze, începând de astăzi, abonamente lunare pentru parcarea autoturismelor în parcările cu plată în intervalul orar 8.00-16.00 în condiţiile în care riveranii pot achiziţiona abonamente pentru intervalul orar 16:00-8:00.

Viceprimarul Lucian Harşovchi a precizat că în municipiul Suceava există mai multe zone în care sunt amplasate sistemele de parcare cu plată, iar începând cu data de 20 ianuarie 2020 se vor oferi şi abonamente lunare, exclusiv pentru parcările de suprafaţă.

Aceste abonamente sunt de două tipuri:

  • 150 lei, de luni până vineri (08.00-16.00), pentru o singură zonă cu autotaxare;
  • 200 lei, de luni până vineri (08.00-16.00), în toate zonele cu autotaxare.

Abonamentele pot fi achiziţionate atât de riverani, cât şi de persoanele care au serviciul în apropierea acestor parcări.

În prezent, sucevenii beneficiază de abonamentul trimestrial (100 lei), semestrial (180 lei) şi anual (350 lei), în intervalul 16.00-08.00, sâmbătă şi duminică integral. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: