Premierul Ludovic Orban susţine că autostrada Suceava – Bucureşti va fi realizată atunci când va sta PNL mai mult la guvernare

Premierul Ludovic Orban, care a asistat, vineri, la Festivalul Internaţional al Obiceiurilor de Iarnă de la Suceava, a declarat că a ajuns la Suceava cu maşina şi că a plecat de dimineaţă, de la ora 6 din Bucureşti, şi a ajuns la Suceava cu puţin înainte de ora 12.

El a menţionat că a stat doar două ore la Suceava, pentru că trebuia să se întoarcă în Capitală, fiind programată pentru ora 20 o şedinţă de guvern.

Premierul a recunoscut că e nevoie de autostradă din Suceava spre Bucureşti.

„Avem nevoie de autostradă pe coridorul IX paneuropean. Se va face. Drum expres, autostradă, când o să stăm noi ceva mai mult la guvernare” a spus Orban.

Întrebat ce înseamnă „mai mult la guvernare”, el a arătat că acum PNL îşi propune să câştige alegerile parlamentare şi să stea 4 ani la guvernare.

„Acum ne propunem să stăm 4 ani la guvernare. Să câştigăm alegerile, să putem să asigurăm o guvernare coerentă şi îndreptată spre adevăratele priorităţi ale României” a declarat Ludovic Orban. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

  1. Aprodul_Purice says:

    Acuma,după aceste măiestre ziceri la mandolină ale lui Lajos Orban,ne este clar că Herr Ghitza va vedea autostrada cu care se lăuda cam pe când i-or crește poalele la suman,să nu mai pară însărcinat în luna a noua cu sumăieșul ăla,fără cline,împrumutat,pesemne,de la un third hand pentru politruci săraci cu duhul…Că făcea el nu drum expres ci chiar o megaautostradă de la Baltica la Marea Neagră,doamne ,ce-și mai lustruia lopata și casca pentr poze,iaca poznă că mai stă o tură,pe puțin…
    La fel ca fraierii care incă mai cască gura la acești mâncători de kkt pedelist,cu ce anume? Cu lopata,desigur!

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: