După ce un sucevean băut a scăpat de sub control un autoturism de teren

Trei maşini au fost avariate în cartierul Obcini

> Bărbatul a fost reţinut

Un bărbat de 39 de ani, din municipiul Suceava, a avariat trei maşini ce staţionau pe str. Slătioarei din Suceava. El a fost reţinut după ce a refuzat recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Evenimentul rutier s-a produs miercuri, aproape de miezul nopţii. Suceveanul se deplasa dinspre „Blocul Armatei” spre magazinul DanyGry, însă, la un moment dat, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune laterală cu cele trei autovehicule parcate pe partea dreaptă a drumului.

Deoarece conducătorul auto avea halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,84mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus la Spitalul Judeţean Suceava, unde a refuzat recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul a fost reţinut la data de 12.12.2019, în baza ordonanţei de reţinere dispuse de organele de cercetare penală din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava – Biroul Rutier, pentru o perioadă de 24 ore, fiind încarcerat în arestul IPJ Suceava.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea „refuzul de la prelevarea de mostre biologice”. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI