Poliţiştii suceveni au identificat şase persoane care vindeau ţigări de contrabandă

> Toţi s-au ales cu dosare penale, iar un bărbat a fost reţinut

 Poliţiştii Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale şi din cadrul SICE au desfăşurat, miercuri, o amplă acţiune pe linia deţinerii şi comercializării ţigaretelor de provenienţă extracomunitară.

Controalele au avut loc atât la comercianţii din pieţele şi bazarul din municipiul Suceava, cât şi la diferite puncte de lucru ale unor firme din judeţ care aveau ca obiect principal vânzarea produselor alimentare şi nealimentare.

Prin urmare, poliţiştii au identificat şase persoane, cu vârste cuprinse între 30 şi 62 de ani, care vindeau ţigări de contrabandă, de provenienţă extracomunitară. Una dintre acestea, un bărbat de 46 de ani, a fost reţinută pentru 24 de ore. Toţi cei identificaţi sunt cercetaţi penal pentru contrabandă.

Întreaga cantitate de 49.900 ţigarete identificată a fost indisponibilizată, urmând ca în cadrul acestei cauze penale să fie calculate sumele cu care bugetul consolidat al statului a fost prejudiciat, pentru ca, ulterior, să fie dispuse măsuri asigurătorii.

Cercetările sunt continuate de poliţişti SICE – Biroul de Combatere a Fraudelor Vamale, sub supravegherea procurorilor de caz din cadrul unităţilor de parchet competente, în vederea stabilirii întregii stări de fapt din jurul activităţii infracţionale, precum şi în vederea tragerii la răspundere a tuturor persoanelor implicate. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: