„Euroactiv” Suceava organizează concursul „Colind de Crăciun”

În data de 14 decembrie va avea loc cea de-a IX-a ediţie a Concursului judeţean „Colind de Crăciun”, pentru care deja şi-au confirmat participarea 1328 de copii din 118 unităţi şcolare şi centre de asistenţă socială din judeţul Suceava.

Evenimentul va avea loc la Shopping City Suceava, cu începere de la ora 13.

Concursul „Colind de Crăciun” va fi organizat cu scopul promovării tradiţiilor bucovinene, „evitând fenomenul de marginalizare a copiilor aflaţi în dificultate” arată organizatorii.

Invitaţii speciali vor fi elevii de la Şcoala Gimnazială „Mihai Halunga” din Hănţeşti, care vor bucura ochii trecătorilor cu dansul căiuţilor şi harapilor, coordonaţi de învăţătorii Dumitru Pînzaru şi prof. Sergiu Asăvoaie, directorul Şcolii din Hănţeşti. În deschiderea evenimentului va lua cuvântul prof. Mihaela Mihai, inspector şcolar general al IŞJ.

Concursul este organizat de Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a copilului aflat în dificultate „Euroactiv” Suceava, Shopping City Suceava, Asociaţia „Plai străbun”, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava şi Colegiul Tehnic „Samuil Isopescu” Suceava, în asociere cu Consiliul Judeţean Suceava.

Potrivit organizatorilor, juriul este compus din şapte membri, fiind coordonat de inspectorul şcolar pentru arte, prof. Loredana-Mihaela Ceică, şi de prof. Narcisa-Daniela Ştefănescu, coordonatorul Asociaţiei „Euroactiv”.

Organizatorii precizează că Moş Crăciun va oferi daruri cu ajutorul a numeroşi sponsori. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: