Nataţie, Cupa Hyperion

Andrei Andrian, o nouă speranţă a înotului sucevean

De curând, Braşovul a găzduit concursul de nataţie Cupa „Moş Hyperion”, pentru copii cu vârste cuprinse între 7-11 ani.

Sportivul Andrian Andrei, elev la LPS CSS Suceava, a participat cu succes la această competiţie şi a avut performanţe deosebite. Pe lângă doborârea recordurilor personale, el a mai obţinut şi cinci medalii de aur în probele de 50 şi 100 metri liber, la 50 şi 100 metri spate şi 50 fluture şi una de argint la 200 mixt. Rezultatul realizat în proba de 100 liber i-a adus şi titlul de cel mai bun sportiv al competiţiei la categoria băieţi 11 ani.

„Pentru sportivii noştri este un lucru deosebit să urce pe podiumul de premiere în competiţii. Una este să înoţi la antrenamente şi cu totul altfel este în focul concursului. Mă bucur pentru ei şi acest lucru reprezintă un pas înainte”, a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI