Trei suceveni au fost prinşi la furat fier vechi

Trei suceveni au fost surprinşi furând fier vechi din incinta unei societăţii comerciale cu punctul de lucru pe aleea Dumbrăvii din mun. Suceava.

Cei trei au fost observaţi, duminică, de agentul de pază care a reuşit să prindă una din persoanele implicate, ulterior anunţând poliţia.

Astfel, agentul de pază a relatat că, la ora amiezii, în timp ce se afla la serviciu, i-a observat pe cei trei în timp ce sustrăgeau fier vechi din incinta societăţii.

Bărbatul a reuşit să prindă una din persoane, care a fost identificată ca fiind un bărbat de 30 de ani din Suceava, care a dezvăluit şi identitatea celorlalţi doi bărbaţi.

Cantitatea de aproximativ 50 kg fier vechi sustrasă a fost recuperată şi predată pe bază de proces-verbal, urmând ca valoarea prejudiciului să fie stabilită ulterior. Poliţiştii au întocmit proces-verbal de constatare. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: