PSD Suceava 2020

Muzeul de Ştiinţele Naturii invită sucevenii la expoziţia de fotografii înscrise în concursul „Bucovina Mileniul III”

Muzeul de Ştiinţele Naturii organizează vernisajul expoziţiei de fotografii care au fost incluse în Salonul Internaţional de Artă Fotografică „Bucovina Mileniul III”. Evenimentul este programat pentru data de 13 decembrie 2019, ora 12. Perioada de expunere va fi 13 decembrie 2019 – 15 ianuarie 2020.

Amintim că Muzeul Bucovinei, Consiliul Judeţean Suceava şi Centrul Cultural Bucovina au organizat a XVI-a ediţie, 2019, a Salonului Internaţional de Artă Fotografică „Bucovina Mileniul III”, sub înaltul patronaj FIAP şi AAFR şi că secţiunile din acest an au fost „Open” şi „Jurnalism”.

Potrivit lui Ovidiu Ambrozie Bortă, participarea a fost numeroasă, peste media participărilor anilor precedenţi. Astfel, s-au înscris în competiţie 436 de artişti fotografi din 43 de ţări, cu 3934 de fotografii. Artiştii fotografi s-au înscris la secţiunea „Open” cu 1685 de lucrări fotografice şi cu 1249 de fotografii la secţiunea „Jurnalism”.

Juriul internaţional a acordat 18 premii – trei medalii FIAP, trei medalii AAFR, şase menţiuni FIAP, şase menţiuni AAFR – pentru fiecare secţiune, în total 36 de premii. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: