PSD Suceava 2020

La prima sa ediţie

Festivalul de Teatru Studenţesc TeSt Fest

În perioada 13-15 decembrie a.c., Teatrul Studenţesc „Fabulinus”, Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava (USV) şi Casa de Cultură a Studenţilor Suceava, invită publicul sucevean la prima ediţie a Festivalului de Teatru Studenţesc TeSt Fest.

Evenimentul însumează şase spectacole de teatru şi două concerte, toate reprezentaţiile urmând să aibă loc în sala de spectacole a USV, Auditorium „Joseph Schmidt”, cu excepţia spectacolului „Cosmic”, care se va desfăşura la Planetariul USV.

Potrivit unui comunicat al USV, pe lângă cele mai recente producţii ale trupei de teatru studenţesc locale, sucevenii vor mai putea viziona spectacolele trupelor de teatru ale caselor de cultură ale studenţilor din Iaşi (Teatrul Ludic, fondat în 1978), Cluj-Napoca (Teatrul Imago, înfiinţat în 1998) şi Bucureşti (Teatrul Podul, fondat în 1968), dar şi participa la concertele ce vor încheia serile de vineri şi sâmbătă, susţinute de Bobo Burlăcianu sau trupa „Mici”.

„Născut din dorinţa de a facilita accesul publicului la actul cultural şi de a oferi spectatorilor diversitate culturală, Festivalul de Teatru Studenţesc TeSt Fest este, după cum sugerează şi numele, un proiect studenţesc a cărui organizare este făcută pe bază de voluntariat de către membrii Teatrului Studenţesc Fabulinus, fondat în 2011” arată sursa citată.

Coorganizatorii evenimentului sunt Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava şi Casa de Cultură a Studenţilor Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: