Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, după învestirea noului prefect de Suceava:

Vom colabora, dar vom fi cu ochii pe ei

Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat, sâmbătă, după învestirea noului prefect de Suceava, Alexandru Moldovan, că a fost neplăcut surprins că în cadrul şedinţei solemne nu a fost invitată să ia cuvântul şi fostul prefect, Mirela Adomnicăi, şi a anunţat că „va fi cu ochii” pe noua putere instalată.

Senatorul Ioan Stan a explicat că a participat la această şedinţă de învestire pentru că e un gest firesc.

„Mi s-a părut firesc să răspundem invitaţiei. Au venit aproape toţi parlamentarii şi primarii noştri din judeţ pentru a participa la această predare de ştafetă. Mi se pare impardonabil şi lipsit de politeţe să nu dai cuvântul şi fostului prefect. Data trecută noi am invitat pe toţi parlamentarii PNL şi pe cei din Consiliul Judeţean, care nu au răspuns invitaţiei”, a spus Stan.

El a amintit că în urmă cu trei ani a fost invitat fostul prefect şi a adresat acel cuvânt de mulţumire cum ar fi adresat şi doamna Mirela Adomnicăi tuturor instituţiilor cu care a colaborat foarte bine.

Senatorul Ioan Stan a spus că a urmărit cu atenţie şedinţa solemnă, dar faptul că şi-au luat atâtea angajamente îl face să fie foarte atent cu noua putere. „Vom colabora, dar vom fi cu ochii pe ei”, a spus Stan.

El a mulţumit fostului prefect Mirela Adomnicăi pentru activitate şi a subliniat că, după spusele tuturor primarilor, a fost unul dintre cei mai buni prefecţi.

„A răspuns întotdeauna invitaţiilor, a colaborat cu dumnealor pe orice problemă administrativă”, a spus Ioan Stan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: