ÎPS Pimen Suceveanul l-a felicitat pe noul prefect Alexandru Moldovan la învestirea în funcţie

Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, ÎPS Pimen Suceveanul, a transmis, sâmbătă, noului prefect al judeţului Suceava, Alexandru Moldovan, felicitări pentru numire, mai ales că acesta este în domeniu de mai multă vreme. „Vă felicit şi ne bucurăm”, a spus ÎPS Pimen.

Înaltul ierarh consideră numirea lui Moldovan o hotărâre bună pentru că preşedintele Klaus Iohannis în planul de activitate pentru ţară vrea o Românie curată.

„Aş zice cer nou şi pământ nou după 30 de ani”, a spus ÎPS Pimen.

Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor a recunoscut că e greu de realizat ceea ce vrea preşedintele României şi că se poate face numai prin unire şi respectând legile ţării.

Înaltul ierarh a spus că legile sunt bune dacă oamenii care le aplică sunt buni, înţelepţi, iar legile sunt rele dacă oamenii sunt strâmbi în interpretarea şi aplicarea lor.

El i-a transmis prefectului să fie călăuzit de principiul că nu e greu să trăieşti, ci e greu să cumpăneşti, subliniind că virtutea cea mai mare este dreapta socotinţă.

Învestirea noului prefect a fost făcută în prezenţa ministrului Culturii, Bogdan Gheorghiu, iar în sală au fost prezenţi, pe lângă conducerea CJ Suceava, şi angajaţi ai Prefecturii, şefii serviciilor şi instituţiilor descentralizate, dar şi parlamentari şi primari.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: