În loc de proiecte reale de dezvoltare – beculeţe colorate

Preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cuşnir, a declarat că în loc să ia măsuri pentru dezvoltarea municipiul Suceava, actuala administraţie se mulţumeşte cu măsuri populiste, fără să propună proiecte curajoase care să ducă la dezvoltare.

„Cred că sucevenii ar trebui să înveţe să nu mai accepte şi să nu se mai mulţumească cu ceea ce li se oferă. Sucevenii ar trebui să primească ceea ce-şi doresc, ceea ce merită, pentru că acest oraş, această comunitate merită dezvoltare”, a spus Cuşnir.

El a precizat că cei doi piloni care duc la dezvoltare sunt educaţia şi infrastructura.

„În loc să primească proiecte reale de infrastructură, sucevenii primesc beculeţe colorate. Cu toţii ne bucurăm, ne place magia beculeţelor colorate, dar să nu uităm nicio clipă că populismul în Suceava a venit înaintea dezvoltării”, a spus Cuşnir.

El a mai declarat că marile proiecte au fost pasate de la un an la altul, de la un mandat la altul.

„Suceava e ca o femeie care a fost frumoasă, este în drumul spre groapă, dar i se fac operaţii estetice. Suceava e în moarte clinică, dar i se face tratament cu botox”, a spus Cuşnir.

 „În loc să ia măsuri pentru dezvoltarea oraşului, cei care conduc Suceava de 16 ani au luat doar măsuri populiste. Lungu şi Harşovschi se află într-un cerc vicios al măsurilor populiste în loc să fie într-un cerc victorios, greu la început. Cercul vicios trebuie înlocuit cu cercul victorios. Intri în acel cerc victorios când ai curajul să iei măsuri care duc la dezvoltare. Acele măsuri sunt nepopulare la început, dar comunitatea le înţelege, le percepe şi începe să fie participativă”, a conchis Dan Ioan Cuşnir.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: