Băişanu a anunţat că a început un nou proiect politic, Forţa Naţională, un partid naţionalist

Deputatul de Suceava Alexandru Băişanu a anunţat, sâmbătă, că a început un nou proiect politic, în partidul Forţa Naţională, un partid naţionalist.

Băişanu, care este preşedinte al organizaţiei judeţene sucevene şi vicepreşedinte naţional de comunicare, a venit împreună cu vicepreşedintele Forţei Naţionale Florin Ţibichi, inginer IT, care se ocupă de regiunea Nord-Est, şi de preşedintele organizaţiei municipale, Ovidiu Sluşariuc, fost ofiţer de poliţie şi component al echipei naţionale de rugby.

Liderul FN Suceava a spus că a înfiinţat acest partid împreună cu Teodor Meleşcanu şi Graţiela Gavrilescu pentru că au considerat că România nu are în prezent un partid naţionalist, un partid care să cultive valorile naţionale ale poporului român.

„În comparaţie cu celelalte ţări din Europa care au anticorpi, România nu are anticorpi în politică, iar menirea acestui partid este aceea de a demonstra românilor că au rămas în continuare români, că ţara în care trăim trebuie să fie una unită, nu bazată pe intrigi, pe ură şi pe defăimare”, a spus Alexandru Băişanu.

El a spus că membrii partidului îşi doresc ca România să fie o ţară demnă în faţa tuturor celorlalte state, ca în România politicienii să aibă demnitate, putere, forţă şi capacitate de a lupta pentru ţara care le-a oferit posibilitatea să ajungă în funcţii importante.

Băişanu a mai declarat că nici stânga şi nici dreapta nu au convins poporul de valabilitatea proiectelor propuse, multe dintre acestea fiind mincinoase sau de râs.

„Vom veni cu un program naţional bazat pe dezvoltarea neamului românesc începând cu tineretul, cu şcoala”, a spus Băişanu.

El a anunţat că la noua formaţiune, în organizaţia suceveană, au aderat circa 90 la sută dintre membrii ALDE care erau alături de el în această formaţiune politică până când a fost exclus.

Băişanu a mai spus că pentru alegerile locale va propune ca pentru municipiul Suceava să se facă o alianţă între mai multe partide pentru a fi îndepărtat Ion Lungu de la Primăria Suceava.

El a spus că va putea fi susţinut candidatul care are cea mai mare încredere şi a evitat să spună dacă îşi doreşte o eventuală candidatură la funcţia de primar.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: