La Muzeul de Istorie, de azi

Sute de obiecte de epocă pentru bradul de Crăciun

Muzeul de Istorie invită sucevenii la vernisajul expoziţiei „Zăpezile de altădată”, organizate de Muzeul Bucovinei şi de Asociaţia Muzeul Jucăriilor din Bucureşti.

Evenimentul va avea loc astăzi, de la ora 11, la Muzeul de Istorie, în sala de pedagogie muzeală.

Potrivit unui comunicat al muzeului, vor fi aduse în faţa publicului sute de obiecte din perioada 1900 – 1980, Moş Crăciun, Moş Gerilă, jucării, cărţi de poveşti, decoraţiuni pentru bradul de Crăciun, sănii, patine, cutii de dulciuri, felicitări, globuri, instalaţii şi multe alte obiecte.

„Inginerii Cristian şi Mihail Dumitru, pasionaţii colecţionari de la Asociaţia Muzeul Jucăriilor din Bucureşti, oferă publicului, pentru a doua oară în acest an, o expoziţie plină de bucurie, culoare, emoţii, nostalgii şi aduceri aminte pentru cei care au călătorit mai mult prin firul vieţii, dar şi de poveşti formidabile şi curiozităţi pentru cei mai mici” mai arată sursa citată. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: