O femeie a fost reţinută după ce a bătut un elev în incinta Şcolii Gimnaziale din Pătrăuţi

 O femeie de 38 de ani din comuna Pătrăuţi a ajuns, marţi, în arest, iar apoi a fost plasată sub control judiciar, fiind cercetată penal pentru două infracţiuni.

Mai exact, în data de 29 noiembrie ea a bătut un elev de 13 ani în incinta Şcolii Gimnaziale „Constantin Morariu” din Pătrăuţi. În ziua menţionată, femeia a pătruns în interiorul instituţiei de învăţământ şi, într-o sală de cursuri, a agresat fizic un adolescent de 13 ani, provocându-i leziuni traumatice care necesită trei zile de îngrijiri medicale.

Femeia este cercetată penal pentru săvârşirea infracţiunilor „lovire sau alte violenţe” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”. Prin urmare, s-a dispus reţinerea acesteia, femeia fiind introdusă în arestul IPJ Suceava. S-a propus luarea măsurii controlului judiciar, cauza urmând a fi soluţionată procedural de poliţiştii Postului de Poliţie Pătrăuţi. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI