„Autostradă” sau „demagogie”?

 În campania electorală, liberalii suceveni promiteau că alegerea lui Klaus Werner Iohannis reprezintă garanţia că regiunea Moldovei se va bucura în sfârşit de construcţia autostrăzilor. Metaforic, spuneau că pe tălpile papucilor lor va fi scris „autostradă”.

De fapt ar trebui să scrie „demagogie”, deoarece propriul lor Ministru al Transporturilor a anunţat marţi că studiul de fezabilitate pentru autostrada A8 Târgu Mureş – Ungheni să fie revizuit, să se renunţe la finanţarea prin parteneriat public-privat, urmând să se caute o finanţare pe fonduri europene.

Guvernul PSD stabilise ca la începutul anului viitor să se deruleze licitaţiile pentru studiul de fezabilitate şi pentru proiectul tehnic pentru porţiunea Târgu Neamţ – Iaşi. Patru constructori şi-au depus oferta.

Din nefericire, construcţia acestei autostrăzi este amânată fără termen, cu o sursă de finanţare ipotetică.

Este o nouă dovadă a modului în care guvernarea PNL ignoră propriile promisiuni electorale. Astfel sucevenii pot constata aproape zilnic înşelăciunile guvernării liberale.

Deputat ALEXANDRU RĂDULESCU 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: