Suceava

Casă bătrânească distrusă de flăcări

O locuinţă situată pe raza municipiului Suceava a fost distrusă de un puternic incendiu. Flăcările s-au propagat cu repeziciune cuprinzând acoperişul construcţiei. Incendiul a fost anunţat miercuri, la numărul de urgenţă 112, în jurul orei 21, acesta afectând o casă bătrânească ridicată în zona serpentinelor. Către locul incidentului s-au deplasat militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă.

Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava, la sosirea echipajelor flăcările se manifestau violent pe o suprafaţă de circa 50 mp, distrugând acoperişul construcţiei, dar şi pereţii portanţi ai casei.

Din fericire nu s-au înregistrat victime omeneşti. Cercetările efectuate ulterior au dus la concluzia că tot necazul a pornit cel mai probabil de la efectul termic generat de un coş de fum amplasat necorespunzător faţă de materiale combustibile.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: