Municipiul Suceava va participa cu proiecte culturale la Betleem, care va fi Capitală Culturală Arabă 2020

> Ion Lungu: Vom contribui la conturarea acestui eveniment prin intermediul Teatrului Matei Vişniec, Filarmonicii municipalităţii sau Coralei „Ciprian Porumbescu”

Primarul Sucevei, Ion Lungu, care se află într-o vizită la Betleem, oraş înfrăţit cu Suceava, a anunţat, ieri, că a avut discuţii la Primăria din Betleem privind participarea municipalităţii sucevene cu proiecte culturale, cu ocazia evenimentelor prilejuite de faptul că oraşul Betleem va fi Capitala Culturală Arabă 2020.

Primarul a spus că, practic, municipalitatea suceveană va contribui la conturarea acestui eveniment prin intermediul Teatrului Matei Vişniec, Filarmonicii municipalităţii sau a Coralei „Ciprian Porumbescu”.

„Totodată, s-a discutat şi despre posibilitatea înfrăţirii Liceului de Artă din Suceava cu unitatea similară, pe linie de cultură, din oraşul Betleem” a spus Lungu.

Primarul a mai arătat că în cadrul acestei întâlniri s-a stabilit că vor fi dezvoltate relaţii concrete în domeniul sportiv şi în domeniul afacerilor, urmând ca o delegaţie de oameni de afaceri din Palestina să viziteze oraşul Suceava şi zona metropolitană Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: