Municipiul Suceava va participa cu proiecte culturale la Betleem, care va fi Capitală Culturală Arabă 2020

> Ion Lungu: Vom contribui la conturarea acestui eveniment prin intermediul Teatrului Matei Vişniec, Filarmonicii municipalităţii sau Coralei „Ciprian Porumbescu”

Primarul Sucevei, Ion Lungu, care se află într-o vizită la Betleem, oraş înfrăţit cu Suceava, a anunţat, ieri, că a avut discuţii la Primăria din Betleem privind participarea municipalităţii sucevene cu proiecte culturale, cu ocazia evenimentelor prilejuite de faptul că oraşul Betleem va fi Capitala Culturală Arabă 2020.

Primarul a spus că, practic, municipalitatea suceveană va contribui la conturarea acestui eveniment prin intermediul Teatrului Matei Vişniec, Filarmonicii municipalităţii sau a Coralei „Ciprian Porumbescu”.

„Totodată, s-a discutat şi despre posibilitatea înfrăţirii Liceului de Artă din Suceava cu unitatea similară, pe linie de cultură, din oraşul Betleem” a spus Lungu.

Primarul a mai arătat că în cadrul acestei întâlniri s-a stabilit că vor fi dezvoltate relaţii concrete în domeniul sportiv şi în domeniul afacerilor, urmând ca o delegaţie de oameni de afaceri din Palestina să viziteze oraşul Suceava şi zona metropolitană Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: