Ioan Stan va anunţa candidatul PSD la preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava după alegerile prezidenţiale

Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat, vineri, că PSD va anunţa candidaţii pentru alegerile locale imediat după alegerile prezidenţiale.

„După terminarea campaniei prezidenţiale vom anunţa de îndată candidatul pentru Primăria Suceava şi cel pentru preşedinţia Consiliului Judeţean”, a spus liderul social-democrat sucevean.

Ioan Stan a arătat că el nu a fost desemnat candidat pentru funcţia de preşedinte al CJ Suceava din partea PSD, ci doar că deschide lista de candidaţi „Deschid lista. Ţineţi cont de ce am spus”, a declarat senatorul.

El a precizat că „totul se va hotărî cu votul Comitetului Executiv Judeţean”.

Ioan Stan a exclus o eventuală candidatură a deputatului Ştefan Alexandru Băişanu din partea PSD la funcţia de primar al Sucevei. „Noi avem candidat din partid”, a subliniat senatorul.

Totodată, Ioan Stan a infirmat că ar avea „blat” cu PNL şi Gheorghe Flutur, amintind că a participat la emisiuni televizate la Bucovina TV „în fieful lor” şi că acolo l-ar fi criticat pe liderul sucevean al PNL. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: